Vendégkönyv

Kedves István,

Hálásak vagyunk, hogy a "Nagy Napon" elkísértél bennünket és pozitív személyiségeddel emelted az esküvőnk színvonalát.

Örömmel láttuk, hogy zökkenőmentesen és gördülékenyen vitted végig a napot, bármilyen váratlan helyzet is adódott, azonnal reagálva, higgadtan tudtad azt megoldani. Köszönjük a professzionális szervezést, kapcsolattartást a többi szolgáltatóval és azt, hogy olyan dolgokra is felhívtad a figyelmünket, amelyekre mi nem is gondoltunk.

Különösen tetszett az, ahogy amikor kissé "leült" a hangulat, gyorsan és rögtönözve, ugyanakkor nem erőltetve "felráztad" a násznépet és vicces, játékos, pozitív hangulatot teremtettél.

A vendégek visszajelzése alapján egyértelműen kijelenthetjük, hogy szükséges volt a jelenléted, egyedivé és különlegessé tetted az esküvőnket.

Nekem különösen tetszett, hogy mindvégig odafigyeltél nemcsak ránk, hanem a vendégekre és olykor megkérdezted, hogy miként érzik magukat.

Mindent köszönünk! :-)

Timi&Lala

"Hálás köszönetünk a rengeteg segítségért, ötletért és tanácsért, amelyet az esküvő előtt adtál nekünk. Köszönjük, hogy mindvégig hoztad a hangulatot és kellő figyelmet szenteltél mindenre, annak érdekében, hogy ez a nap tökéletes és zökkenőmentes legyen számunkra. A nap minden percét élveztük. Köszönjük, hogy végrehajtva a lehetetlen megtanítottál nekünk két táncot. A családom és a násznép nevében is állíthatom, a legjobb döntésünk volt, hogy Téged választottunk. "

 Köszönjük: Andi és Laci

"Nagyon örülünk, hogy megismertünk Téged és hogy hozzájárultál esküvőnk fergeteges sikeréhez! Biztonságban éreztük magunkat az egész ünnep során mert hozzáértő kézzel vitted végig a terveinket és járultál hozzá a jó hangulat fenntartásához. (azért reméljük a munka mellett Te is jól érezted magad;-))

Köszönjük!
Ági&Ati"


"Kedves Steve!

Mindketten szeretettel gondolunk vissza az esküvőnk körüli teendőkre, amikor is sikerült sok jó és 1-2 elhibázott döntést meghoznunk. Ám a sok elhatározás között a legjobb az volt, hogy Téged bíztunk meg mint ceremóniamestert, tánctanárt és esküvő szervezőt. Energiát, időt nem kímélve a legmesszebbmenőkig kivetted a részed az előkészületekből, hangsúlyt helyezve a részletekre, érvényt szerezve az igényeinknek.

Fordítottál időt arra, hogy alaposan megismerj minket, hogy így még jobban képviselhess bennünket az esküvőnk napján. 
2012.08.25-én a Vadászházban mindenki tudta a szerepét, minden kellék megérkezett, minden dísz a helyére került, csak az anyakönyvvezető késett egy kicsit, de az esküvő többi momentuma gördülékenyen zajlott.
Ezen a napon a vendégeink jól érezték magukat és szép emlékekkel gazdagodtak, mi pedig felhőtlenül boldogok voltunk.
Igazán köszönjük Neked eddigi életünk legemlékezetesebb napját!
Remélem a jövőben még sok párnak nyújtasz örök élményt a nagy napon!
Szeretettel: Tomi és Reni."

"Kedves István !

Nagyon szépen köszönjük a szombati munkádat, egy olyan esküvői bulit sikerült le koordinálnod ami fergetegesre sikeredett.
Ahol mindenki jól érezte magát, és csak pozitív visszajelzéseket kaptunk a násznéptől.
Egy nagyszerű, jópofa embert ismertünk meg, és nem utolsó sorban egy nagyon lelkiismeretes ceremóniamestert és tánctanárt is egyszemélyben.
A tapasztalataink alapján nyugodt szívvel fogunk ajánlani minden leendő ifjú párnak.

Reméljük továbbra is tartjuk a kapcsolatot.

Puszi: Orsi és Gábor"


" Nagy élmény volt Istvánnal a felkészülés a Nagy Napra, pedig a férjem nem tartja magát a táncparkett ördögének, kicsit vonakodott a tánctól, de nagyon megérte. Istvánnal móka volt a felkészülés nehéz része is, sokat nevettünk a feszített tempó mellett. Az esküvőnk nagyon szép lett, nem is álmodhattunk volna szebbet, jobbat, többet. A lagziban pedig táncba "vitte" az összes korosztályt, 2 évestől a 80-ig mindenki a parketten mulatott. Külön kiemelném a lagzi közbeni táncoktatást, amit azóta is emlegetnek a barátok...

Marietta & Gergő"